Loading ...

Smartwatch & Wearable reparatie

HobbyTel in Den Haag heeft vele jaren ervaring met het repareren en vervangen van verschillende apparaten, zoals laptops, navigatiesystemen, smartphones, tablets, computers en camera’s, maar ook voor uw Smartwatch reparaties kunt u bij ons terecht.

Een Smartwatch is niet zomaar een horloge, het is Hightech watch of eigenlijk een mini computer die je gebruikt als gadget voor je smartphone. Business, Fitness of voor de Fun, voor ieder wat wils. Elk model heeft zijn specialiteit. Een Smartwatch kan eruit zien als een klassiek polshorloge, maar heeft hightech functies die je normaal gesproken alleen aantreft op smartphones en tablets. Smartwatches worden steeds verder ontwikkeld. Sinds het begin zijn er veel nieuwe features toegevoegd, wat Smartwatches steeds completer en handiger maakt.

Ondanks dat de Smartwatch een mooi elegant en sportief voorkomen heeft, kan je het natuurlijk niet vermijden dat deze soms een reparatie of vervangen nodig heeft. Een gebroken scherm, problemen met het touchscreen, accu problemen? Of weet je misschien niet precies wat er aan de hand is? Je herkent het vast!

Gelukkig ben je voor bijna al je Smartwatch problemen aan het juiste adres! Hier bij HobbyTel hebben wij de kennis en de experts in huis zodat jij zo snel mogelijk weer rond kan lopen met een als nieuw uitziende Smartwatch.

Welke Smartwatches repareren wij

We hebben met de jaren een groot specialisme opgebouwd in het repareren van diverse navigatiesysteem merken zoals: alle Android, Apple, FitBit, Samsung, Asus, Huawei, iHealth, Microsoft, Polar, Nike, Sony, LG of Xiaomi.

We doen het dagelijks, dus we zijn er goed in!

Welke Smartwatch reparaties doen wij

Wanneer het aankomt op Smartwatch reparaties kunnen wij helpen met de volgende reparaties:

  • Scherm
  • Oplaadconnector
  • Accu/Batterij

Heeft je een ander probleem, aarzel niet en vraag of wij deze ook kunnen repareren.

Hoe gaat dit in zijn werk.

Als je jouw Smartwatch bij ons wilt laten repareren kun je een mail sturen naar: info@hobbytel.nl, met hierin het volgende vermeldt:

  • Wat is het model nummer of welk model is het.
  • Wat voor Smartwatch reparatie je nodig hebt.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk informeren over de kosten van de reparatie en of wij het onderdeel op voorraad hebben of deze eventueel moeten bestellen.

Brengen of Opsturen?

Wanneer je via e-mail akkoord bent gegaan met de reparatie kun je vervolgens je Smartwatch naar ons filiaal in Den Haag aan de Weimarstraat 86A brengen.

Als je niet naar ons toe kan komen, hebben we een haal- en brengservice of je kan je smartwatch naar ons opsturen via de pakketpost of een koerier.

Staat jouw apparaat/merk hier niet tussen? Neem dan contact met ons op: 070 219 9616

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

×