Loading ...

Laptop reparatie

Bij HobbyTel in Den Haag repareren we Laptops. We doen het dagelijks, dus we zijn er goed in! HobbyTel heeft vele jaren ervaring in het repareren of vervangen van het scherm en andere onderdelen van Laptops. Je kunt bij ons 6 dagen per week terecht. Wij bieden professionele reparaties met garantie, goedkoop en snel.

Bestel jouw laptop onderdelen via de mail of maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor jouw Laptop.

Bij HobbyTel in Den Haag repareren we laptops, smartwatches, smartphones, tablets, computers en camera’s. We doen het dagelijks, dus we zijn er goed in! We hebben met de jaren een groot specialisme opgebouwd in het repareren van diverse laptop merken. Denk aan Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Samsung, Lenovo, Medion, Microsoft, MSI en Toshiba.

Met welke laptop reparatie mogen wij je helpen? Is je scherm gebroken? Heb je accu problemen? Maakt je laptop lawaai? Wordt je laptop heet? Werkt je toetsenbord niet meer? Of weet je misschien niet precies wat er aan de hand is? Dan ben jij bij HobbyTel aan het goede adres. Wij hebben de kennis en experts in huis om het probleem met jouw laptop op te lossen zodat je er snel weer goed gebruik van kan maken. Zo hoef je niet langer rond te lopen met een kapotte laptop.

Is je laptop stuk? Dan kunnen wij je een handje helpen.

Staat jouw apparaat/merk hier niet tussen? Neem dan contact met ons op: 070 219 9616

Newsletter signup

Book an Engineer

Collection Day
Computer / Laptop

Brand

Operating System

First name

Last name

Email address

Contact phone number

Address

City

Special requests

×